Over

Bij Just Golf geven we golflessen op maat. Hiermee bedoelen we dat we niets meer of minder doen dan dat stukje van uw techniek verbeteren waar u behoefte aan heeft. Dit kan op basis van individuele lessen van een half uur, een uur of langer… !!

U kunt golflessen met ons afspreken door op Les inplannen te klikken (als u al klant bent), door contact met ons op te nemen via de pagina Contact, via ons mobiele telefoonnummer 06 – 53 44 87 95 of via de receptie van “de Scherpenbergh” te Lieren onder telefoonnummer 055 – 505 12 62. Voor meer informatie over de locatie klikt u op onderstaande link:
De Scherpenbergh, Lieren

Golf & Businessclub de Scherpenbergh

De golffaciliteiten op de Scherpenbergh zijn ingericht voor de niet-golfers, beginnende en gevorderde golfers. De Scherpenbergh beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten, die in verband met golfclinics compact zijn gesitueerd zodat er groepen tot 100 personen terecht kunnen. Onze uitdagende par 3/4 baan kan gebruikt worden voor verschillende activiteiten. De 18 holes championship-course ligt in de prachtige natuur van de Veluwe.

Op de Scherpenbergh zijn de volgende oefenfaciliteitem te vinden:

  • grote drivingrange
  • putting green
  • chipping green en pitch green